Om

Lite kortfattad information om bloggen, mig samt den utrustning jag använder till vardags när jag fotograferar.

…bloggen

Jag är inte den typen av människa som gillar att skriva. Har försökt mig på en blogg tidigare men tröttnade ganska fort då jag skulle skriva en massa i inläggen. Meningen med denna blogg är att bara publicera mina foton samt tips och idéer för att göra fotografering lite roligare. Foton kommer dels från arrangerade tagningar men även vardagsbilder. Kommer inom en tid att publicera ställer jag brukar fotografera och även när jag finns där ifall någon vill hänga på.

…mig

En helt vanlig kille med ett extremt intresse för tekniska prylar och maniker. Har fotograferat sedan 1999 men efter ett tag la jag kameran på hyllan. Köpet av en kamera till frugan väckte fotointresset till liv igen. Självklart var jag tvungen att tjata till mig en egen. Gillar till stor del produkt samt studio fotografering men efter att ha upptäckt en par roliga ställen att foto på blir det en del annat också.

…utrustningen

Fotograferingar inte med någon proffsutrustning då ekonomin inte tillåter. Köpte först en Canon 600D till frugan och efter det som intresset vaknade till liv. Hittade då och tjatade till mig en Canon 70D med två två objektiv och tillhörande tillbehör. Specifikation på objektiven kommer inom kort.